Program de dezvoltare profesională și intervizare pentru psihologi clinicieni și psihoterapeuți

Intervizare in psihoterapieÎncepând cu data de 21 august, imițiem un program de dezvoltare profesională și intervizare pentru psihologi clinicieni și psihoterapeuți. Programul își propune să reunească în întâlniri săptămânale psihologi clinicieni și psihoterapeuți, cu scopul dezvoltării abilităților profesionale, analizei cazurilor clinice curente și intervizare.

Obiectivele programului:

  1. Dezvoltare profesională prin exerciții experiențiale formative
  2. Analiza cazurilor clinice curente, exemple de bune practici în evaluarea psihologică și întocmirea rapoartelor de psihodiagnostic
  3. Intervizare în psihoterapie cu analiza cazurilor curente și prezentarea de tehnici psihoterapeutice

Programul va fi facilitat de prof. univ. dr. Geanina CUCU-CIUHAN – formator și supervizor în psihoterapie experiențială și în psihologie clinică, psihoterapeut specializat în hipnoză și psihoterapie ericksoniană (certificat internațional, The Milton H. Erickson Foundation, Phoenix, Arizona, USA), psihoterapeut specializat in terapie centrată pe emoții (certificat internațional – International Society for Emotion Focused Therapy).

Programul va cuprinde 10 ședințe a câte 2 ore. Întâlnirile se vor organiza săptămânal, în zilele de marți, în intervalul orar 18.00 – 20.00.

Costul programului este de 100 lei/ședința de 2 ore.

Pentru înscrieri vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0787643309 sau pe email la adresa geaninaciuhan@gmail.com.

Sunt disponibile doar 10 locuri și acestea se vor ocupa în ordinea înscrierii. Pentru înscriere se achită în avans taxa pentru prima ședință și se încheie contract.

Despre geaninaciuhan

Data nașterii: 18.09.1971 Locul Nașterii: Targu-Neamț Casătorită cu Dan-Lucian Cucu-Ciuhan Copil: Ciprian-Alexandru STUDII: 1995—Universitatea „Babeş-Bolyai” Cluj-Napoca, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei—licențiat în psihologie 1997—Universitatea Bucureşti, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei—Master în psihodiagnostic şi psihoterapie 2000—Universitatea Bucureşti, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei—Doctorat în psihologie 2005—Societatea de Psihoterapie Experienţială Română—Psihoterapeut formator supervizor în psihoterapie experienţială 2009—Academia de Studii Economice din București, Facultatea de Management—Master în Management Public
Acest articol a fost publicat în Despre Psihoterapie, Psiholog Bucuresti, Psihoterapeut Bucuresti, Psihoterapie și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s