Proiecte europene

Granturi SSE

Psiholog Bucuresti
IMG_6882 IMG_6891In perioada Ianuarie 2015 – Aprilie 2016, Cabinetul Individual de Psihologie Geanina Cucu-Ciuhan furnizează serviciile de consiliere psihologică individuală și de grup de suport pentru 68 de beneficiari, în cadrul proiectului ACCES la Educație, Servicii și Comunitate pentru copiii și adulții în scaune rulante, proiect finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Beneficiarul proiectului este Fundația Motivation Romania.

http://www.motivation.ro/ro/programe-proiecte/acces-la-educa-ie-servicii-i-comunitate-pentru-copiii-i-adul-ii-in-scaune-rulante-din-romania

În cadrul programului, fiecare beneficiar va participa la câte 26 de ore de consiliere de grup (grup de suport) și câte 3 ore de consiliere individuală.

Programul grupului de suport este unul de dezvoltare și optimizare personală, bazat pe principiile psihoterapiei umanist-experiențiale, tehnicile utilizate fiind de tip expresiv-creativ. Scopul principal al grupului de suport este sprijinirea beneficiarilor pentru a-și dezvolta inteligența emoțională, astfel încât aceștia să poată face față mai bine problemelor existențiale și a trăi într-o mai bună armonie cu ei înșiși și cu alți oameni.

Programul de consiliere individuală cuprinde psihoterapia depresiei sau a tulburărilor anxioase generate de adaptarea la stilul de viață impus de handicapul motor.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s