Proiectul ACCES la Educație, Servicii și Comunitate pentru copiii și adulții în scaune rulante


Granturi SSEIMG_6630 IMG_6624În perioada Ianuarie 2015 – Aprilie 2016, Cabinetul Individual de Psihologie Geanina Cucu-Ciuhan furnizează serviciile de consiliere psihologică individuală și de grup de suport pentru 68 de beneficiari, în cadrul proiectului ACCES la Educație, Servicii și Comunitate pentru copiii și adulții în scaune rulante, proiect finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Beneficiarul proiectului este Fundația Motivation Romania.

http://www.motivation.ro/ro/programe-proiecte/acces-la-educa-ie-servicii-i-comunitate-pentru-copiii-i-adul-ii-in-scaune-rulante-din-romania

În cadrul programului, fiecare beneficiar va participa la câte 26 de ore de consiliere de grup (grup de suport) și câte 3 ore de consiliere individuală.

Programul grupului de suport va fi unul de dezvoltare și optimizare personală, bazat pe principiile psihoterapiei umanist-experiențiale, tehnicile utilizate fiind de tip expresiv-creativ. Scopul principal al grupului de suport va fi sprijinirea beneficiarilor pentru a-și dezvolta inteligența emoțională, astfel încât aceștia să poată face față mai bine problemelor existențiale și a trăi într-o mai bună armonie cu ei înșiși și cu alți oameni.

Programul de consiliere individuală va cuprinde psihoterapia depresiei sau a tulburărilor anxioase generate de adaptarea la stilul de viață impus de handicapul motor.

Despre geaninaciuhan

Data nașterii: 18.09.1971 Locul Nașterii: Targu-Neamț Casătorită cu Dan-Lucian Cucu-Ciuhan Copil: Ciprian-Alexandru STUDII: 1995—Universitatea „Babeş-Bolyai” Cluj-Napoca, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei—licențiat în psihologie 1997—Universitatea Bucureşti, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei—Master în psihodiagnostic şi psihoterapie 2000—Universitatea Bucureşti, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei—Doctorat în psihologie 2005—Societatea de Psihoterapie Experienţială Română—Psihoterapeut formator supervizor în psihoterapie experienţială 2009—Academia de Studii Economice din București, Facultatea de Management—Master în Management Public
Acest articol a fost publicat în Despre Psihoterapie, proiecte și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s