Workshop: EVALUAREA CLINICĂ A COPILULUI PRIN METODE VALIDATE ȘTIINȚIFIC

Calendar toamnă – iarnă 2016:

  • 1 octombrie 2016 – Iași
  • 29 octombrie 2016 – Arad
  • 18 noiembrie 2016 – Tulcea
  • 10 decembrie – Brasov

Societatea de Psihoterapie Experiențială Română organizează

Workshop-ul de Formare Profesionala Continuă

EVALUAREA CLINICĂ A COPILULUI PRIN METODE VALIDATE ȘTIINȚIFIC

Formator: Prof. univ. dr. Geanina Cucu-Ciuhan – doctor în psihologie, MD, psihoterapeut formator și supervizor P.E.U. Prof.univ.dr. Universitatea Pitești, competențe în psihopatologie și psihologie clinică, pishoterapie și consiliere experiențială a copilului, cuplului și familiei.

Program acreditat de Colegiului Psihologilor din România, Comisia de Psihologie Clinică şi Psihoterapie, cf. PV nr. 2 din 19.02.2016 anexa 8 la avizul profesional nr. RF-II-B-2 din 19.06.2006.

SCOPUL:

Workshop-ul are ca scop dezvoltarea unor abilități de diagnostic clinic la copil prin metode psihologice validate științific.

DESCRIEREA WORKSHOP-ULUI: Competenţele oferite de acest workshop participanților se referă la:

  1. Evaluarea nivelului de dezvoltare al copilului: screening-ul dezvoltării cu probe adaptate pe populația românească
  2. Evaluarea dezvoltării neuropsihologice a copilului: evaluarea atenției și a funcțiilor executive, evalaurea memoriei și învățarii, evaluarea limbajului, evaluarea funcționării senzorio-motorii, evaluarea procesarării vizuo-spațiale
  3. Evaluarea complexă a abilităților cognitive ale copilului
  4. Evaluarea complexă a comportamentului și a percepției de sine, diagnosticul diferențial al problemelor emoționale și comportamentale la copil
  5. Protocolul de evaluare clinică a tulburărilor de deficit de atenție și hiperactivitate; scale validate științific
  6. Protocolul de evaluare clinică a tulburărilor din spectrul autist; scale validate științific

Vor fi prezentate protocoale de diagnostic clinic validate științific, cele mai moderne instrumente de evaluare psihologică adaptate populației românești, studii de caz, model de raport de evaluare psihologică. Participanților li se vor oferi instrumente calitative de psihodiagnostic specializate (model de anamneză, scale de evaluare cu ancore comportamentale, model de interviu clinic etc.).

PARTICIPANȚII :

Pot participa la workshop psihologi, psihiatri, medici, persoane care lucrează în învățământ, cercetare, ONG-uri, cursanți în formare în psihoterapie. Persoanele care pot primi credite, conform COPSI, sunt psihologii cu atestat de libera practica. Alături de psihologi pot participa studenți și alți specialiști, însă fără a primi credite.

PROGRAM: Workshop-ul cuprinde10 ore și se va desfășura sâmbăta, între orele 9.00-13.00, 14.00-19.00.

 CREDITE: Workshopul va beneficia de creditere profesională din partea Colegiului Psihologilor din România cu 10 credite.

 INVESTIȚIE: 250 lei

Înscriere: Pentru înscriere trimiteți email la adresa: geaninaciuhan@gmail.com

Workshop-ul se organizează la cerere în orice oraș din țară unde se constituie o grupă de minim 15 participanți. Pentru organizarea workshop-ului vă rugăm să ne contactați la nr. de telefon 0787643309.

Reclame